Deel dit artikel ‹ Terug

Persbericht Lesgroep Begrijp je taal!

Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019


Bibliotheek start met lesgroep ‘Begrijp je taal!’
Goed kunnen lezen en schrijven is steeds belangrijker. Toch is het voor veel Nederlanders nog best lastig. Daarom start de Bibliotheek na de zomer met de lesgroep ‘Begrijp je taal’. Je werkt aan je eigen doelen die te maken hebben met lezen en schrijven. Er is een docent om je te helpen. Je maakt geen toetsen en ontvangt geen diploma. Maar na 16 weken krijg je wel een bewijs van deelname. Meedoen is geheel gratis.
Dus, wil jij graag brieven en formulieren beter begrijpen? Je (klein)kind beter voorlezen? Zelf je treinkaartje bestellen? Sociale media gebruiken? Kom naar de Bibliotheek en werk in een fijne sfeer aan jouw taalbegrip. Dat kan in het tempo en op het niveau dat bij jou past.

De lesgroep is elke woensdag van 4 september tot 18 december in de Bibliotheek Cuijk. De tijden zijn van 15.30 tot 17.00 uur en van 17.30 tot 19.00 uur. Je kunt naar de lesgroep in de middag of in de avond, maar je mag ook met allebei de lesgroepen meedoen.
Is deze lesgroep iets voor jou of voor iemand die je kent? Bel dan met de bibliotheek 0485-583500, stuur een mail naar taalhuis@biblioplus.nl of kijk op de website www.biblioplus.nl/lesgroep
advertentie