Deel dit artikel ‹ Terug

Komend weekend Mill at the park met o.a. Maan & BZB!

Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019


Ook dit jaar zal presentator Ed The Park u meenemen door het prachtige programma dat bestaat uit o.a. Maan, Freddy Moreira, Dansado & De Feestneger, Dos Paulos en BZB! Mill at the park vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 in het Aldendrielpark van Mill.

Terreinindeling
Net als andere jaren zijn er ook dit jaar wat kleine aanpassingen aan het terrein. Ze breiden dit jaar uit met een prachtige sponsortoren. De munten en food zijn dit jaar omgedraaid. Bij binnenkomst loop je rechtdoor het terrein over naar de muntenkassa. En als je naar huis gaat kom je langs de foodtrucks. Daarnaast kunnen bezoekers dit jaar zowel zaterdag als zondag naar de festivalbus voor diverse optredens. Dat gedeelte wordt uitgebreid met een sfeervolle tent. Op zondag kunnen de kleine kinderen ook weer genieten van alle springkussens.

Countus
Mill at the park kan al jaren rekenen op trouwe sponsoren. Samen met horeca Mill en vrijwilligers zorgen zij er samen voor dat dit evenement gerealiseerd kan worden. Accountantskantoor Countus Mill is de trotse hoofdsponsor van 2019!

Voorverkoop-kaarten tot 21 juni te koop!
Tickets voor Mill at the Park zijn nog tot en met vrijdag 21 juni te koop bij diverse voorverkoopadressen. Online sluit de voorverkoop die dag om 23.59 uur. Aan de kassa zijn de tickets (mits beschikbaar) duurder, dus haal ze tijdig op bij: Primera Schipperheijn Mill, Café Libre, Café Royal en Anytyme De Keizer. Of bestel ze online.

Voor een dagticket betaal je in de voorverkoop € 17,50 en voor een combi-ticket
€ 30,00, inclusief servicekosten. De minimumleeftijd voor zaterdag 22 juni is 16 jaar. Voor zondag 23 juni is er geen minimumleeftijd. Bezoekers tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het terrein op.

Zie www.millatthepark.nl en like ook de Facebookpagina.

Foto Kristel Beelen Mooi en Mooi Fotografie – Mill at the Park 2018
advertentie