Deel dit artikel ‹ Terug

Vol programma Koninginnefeesten Mill

Geplaatst op: vrijdag 23 april 2010


Opnieuw is er op Koninginnedag in Mill voor groot en klein en voor jong en oud het nodige te doen. Dat begint op vrijdagochtend 30 april om 7 uur bij de feesttent in het centrum met een muzikale wandeling met muziekvereniging Sint Willibrord en eindigt die avond met First Warning tijdens een Koninginnedagparty. Daar tussen in is er een Koninginnedagontbijt, een kofferbakverkoop, ballon oplaten, spellencircuit en de kampioenschappen trapper trekkertrek.

Diverse verenigingen en stichtingen zorgen gezamenlijk voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten tijdens Koninginnedag 2010 in Mill. Aan bijna alle activiteiten kunt u gratis deelnemen. Alleen voor het Koninginnedagontbijt en de kofferbakverkoop dient u zich tevoren aan te melden en zijn er kosten verbonden.

Reserveren voor het ontbijt kan bij Corné Kremers op tel. 0485-325634 of info@uitinmill.nl. Kinderen tot 4 jaar schuiven gratis aan, van 4 tot 12 jaar zijn de kosten 3,75 euro en vanaf 12 jaar kan men aan het ontbijtbuffet deelnemen voor 7,50 euro.
Aanmelden voor de kofferbakverkoop die vrijdag 30 april om 9.30 uur begint in het centrum kan bij René Teunesen van buurtvereniging de Molenheide op info@kofferbakverkoopmill.nl en telefonisch op tel. 06-10432778. Een overzicht van mogelijkheden en kosten is ook te vinden op www.kofferbakverkoopmill.nl.

Bekijk voor het hele programma www.koninginnefeesten.nl.