Deel dit artikel ‹ Terug

Acteer en zangtalent gezocht

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019


 Een theaterstuk over de evacuatietochten in 1944 vanuit Noord Limburg.

Stichting Tijd(s)lijn zoekt acteurs, actrices, zangers en zangeressen die op vrijwillige basis aan dit theaterstuk mee willen werken.
In dit stuk wordt op theatrale wijze teruggekeken op de evacuatietochten, waarin angst en wanhoop maar zeker ook moed en doorzettingsvermogen een rol spelen. Wij vinden dat dit Limburgse verhaal verteld moet worden door Limburgse mensen. Heb je altijd al graag op het toneel willen staan, dan is dit je kans. Iedereen vanaf 18 jaar, die denkt een bijdrage te kunnen leveren, kan auditie doen. En... heel belangrijk, de Limburgse taal in haar algemeenheid moet gesproken kunnen worden.

De audities zijn gepland op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni a.s. van 9.00 uur tot 12.00 en van 13.00 uur tot 17.00 uur en vinden plaats in de Nierszichtzaal van Maria Roepaen te Ottersum.
Er is ruimte per dag voor 40 kandidaten, dus meld je snel aan!
Aanmelding kan vanaf 27 mei 2019 via onze website (www.levesloop.nl/auditie) waar ook muziekbestanden te vinden zijn die men kan downloaden en instuderen voor de auditie. Kandidaten dienen rekening te houden met de repetitieweken (niet iedere dag) van week 35 t/m week 41 en natuurlijk de speeldagen.

De 10 voorstellingen vinden plaats op het buitenterrein van Maria Roepaen, Kleefseweg 9 te Ottersum, zie ook onze website :www.levesloop.nl/muziektheaterstuk