Deel dit artikel ‹ Terug

De Pit Theater komt met nieuwe voorstelling na succes eerste voorstelling!

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019


Man man man, wat was het gaaf 31 maart jl. in de Pit. "Martijn zingt Hollandse Meesters" werd fantastisch ontvangen bij het publiek. We hebben erg veel lovende reacties mogen ontvangen. Verbazing dat dit in de Pit kon was een veel gehoorde reactie, maar ook; erg mooi, geweldige sfeer, fantastisch licht, mooi geluid en erg leuke en professionele voorstelling. Het publiek heeft genoten. En dat willen we het publiek graag weer laten doen!

Vandaar dat we in tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving toch nog een extra voorstelling hebben geboekt. En wel op zaterdag 18 mei a.s.! Wij hebben 'Mannen van Naam' weten te strikken om op die datum een erg leuke voorstelling aan u te presenteren.

'Mannen van Naam’ bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop-en theaterband Pater Moeskroen. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie en weten daarbij maar al te goed hoe je het publiek dient te vermaken.
Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, fijne akoestische instrumenten en opzwepende folkmuziek door drie ras muzikanten.

MAN MAN MAN
Een podium vol prachtige muziek-instrumenten. Drie boezemvrienden vol liedjes en verhalen. Man, man, man, wat kunnen die gasten spelen… En man, man, man, wat hebben ze een boel te vertellen. Maar bovenal, wat stralen ze een levenslust uit!
Als de mannen beginnen is de schaterlach nooit ver weg. Al vloeien de tranen niet alleen van het lachen. De kleine liedjes met teksten over alledaagse onderwerpen zijn ontroerend. Soms pijnlijk herkenbaar. Meestal troostend. Maar vaak ook hilarisch leuk. Want altijd is er de relativering. Een vrolijke Keltische folkdeun. Een accordeon, een banjo, een fluit of een doedelzak. Een aanstekelijk refrein of een goeie grap. En steeds is er die persoonlijke insteek. Het sympathieke contact met het publiek. De lol. De passie. De muzikaliteit. Man, man, man, dat wordt weer een mooi concert! En man, man, man wat zien wij u graag weer in de Pit op 18 mei!

Voorstelling: MAN MAN MAN - Mannen van Naam
Datum: zaterdag 18 mei 2019
Tijd: 20:00 tot ca. 22:30 uur
Locatie: De Pit, Overloon
Prijs: € 17,50 (incl. 1 consumptie)

Reserveer uw tickets op www.depitoverloon.nl
advertentie