Deel dit artikel ‹ Terug

Doe ook mee aan stoep- schuur- en garageverkoop in gemeente Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019


Zondag 19 mei 2019 staat de vierde editie van de stoep- schuur- en garageverkoop op het programma in de gemeente Mill en Sint Hubert. Mede dankzij een bijdrage van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen kan deze weer georganiseerd worden. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bieden tal van verkopers weer hun waar aan vanuit de eigen oprit of garage. Ook deelnemen? Zorg dan dat u voor vrijdag 10 mei uw adresgegevens en korte omschrijving van uw handelswaar mailt naar info@uitinmill.nl

Hoe het werkt
Stichting Activiteiten Mill verzameld de adressen waar op zondag 19 mei 2019 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Bij het aanmelden kan men in een korte omschrijving aangeven wat er zoal wordt aangeboden. Hoe meer deelnemers in een straat of buurt, hoe meer belangstellende kopers er te verwachten zijn. Informeer bij belangstelling dus ook of andere buurtgenoten deel willen nemen en maak er gezamenlijk een leuke verkoopdag van.
Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van dinsdag 14 mei 2019. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 19 mei met de lijst adressen in de hand hun ronde maken. Deelnemers wordt ook gevraagd hun verkoopadres te versieren met o.a. ballonnen, zodat ook zo te zien is wie er deelnemer is.

Gratis
Deelnemen is helemaal gratis. Maar bij goede zaken is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Activiteiten Mill uiteraard van harte welkom.
Meer Wilt u meer weten over de activiteiten van Stichting Activiteiten Mill? Like dan hun Facebookpagina of zie www.beleefhetinmill.nl