Deel dit artikel ‹ Terug

Bizzey toegevoegd aan de Line-up van de Lindefeesten in Sambeek

Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2019


De organisatie van de Lindefeesten in Sambeek is er in geslaagd nog een grote naam toe te voegen aan de line-up.
Op vrijdag 19 april zal Bizzey optreden op de Lindefeesten. Samen met DJ Isis Cloudt en Paul Elstak zal hij de feesttent op z’n kop zetten.
We stellen je voor aan Bizzey!
Je kunt hem kennen van het trio Yellow Claw, waar hij tot 2016 deel van uit maakte. In 2016 besluit Bizzey de groep te verlaten om meer tijd te hebben voor zijn familie en vrienden en om zich met zijn solo-activiteiten meer op Nederland te kunnen focussen.
Het eerste wapenfeit is een samenwerking met Kraantje Pappie op de track De Manier. Met diezelfde Kraantje Pappie, verschijnt in juni van 2017 het nummer Traag.
In 2018 maakt hij met Yung Felix, Kraantje Pappie en Chivv de track Ja! als zijn naam ook op Ze Willen Mee, de samenwerking met Hardwell, Lil Kleine en Chivv staat. In juni levert hij de track Drama af, een samenwerking met Boef en is hij ook te horen op de remix van Wine Slow (van Idaly). Een maand later verschijnt zijn volgende single, Maria. Ook is hij te horen op Ik Heb Je Nodig en Pang Pang, twee tracks op het album van Kraantje Pappie, Daddy.
In oktober schiet Culo, zijn samenwerking met Frenna, KM en Ramiks, omhoog naar de hoogste regionen van de streaminglijsten waarna hij in december te horen is op Hij Is Van Mij, een track met Kris Kross Amsterdam, Maan en Tabitha.
Begin 2019 is Drup, een samenwerking met Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Ramiks, zijn volgende eigen track. Kortom, een echte hit machine!
Ook speelde hij op 16 februari 2019 de Afas Live in Amsterdam vol.

Scoor je tickets snel, want hier moet je bijzijn! www.lindefeesten.nl

Volg de Lindefeesten ook op Facebook, Twitter en Instagram.