Deel dit artikel ‹ Terug

Weer volop films in maart in Filmhuis Mill

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019


Elke eerste en derde woensdagavond van de maand draaien er films in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Op de laatste woensdagmiddag van de maand is er een kinderfilm. Toegangskaartjes kosten 5,- euro en dat is inclusief een consumptie. Bij de kinderfilms is er tevens een zakje chips. Reserveer tickets op stoelnummer online.

Woensdag 6 maart 20.00 uur - Retour en Bourgogne

De dertiger Jean is op wereldreis. Maar als hij hoort dat zijn vader op sterven ligt, keert Jean tien jaar later terug naar zijn door wijnvelden
omgeven geboorteplaats: Bourgogne. Hier wordt hij op liefdevolle wijze herenigd met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie. Samen met hen stort
Jean zich in de wereld van wijnproductie en probeert hij hun familiebedrijf gaande te houden. Als hun vader overlijdt, worden de drie gedwongen om na te denken over de toekomst. Willen ze blijven werken voor het familiebedrijf? Willen ze überhaupt in Bourgogne blijven?

Woensdag 20 maart 20.00 uur - Manchester by the sea
Na het plotselinge overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi als de gemeenschap van North Shore.

Woensdag 27 maart 15.00 uur - Sing Song 
In deze muzikale (kinder)film wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist
Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Want zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. SING SONG is een swingende muzikale film over het ontdekken van je roots.

Tickets
Toegangskaartjes zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd en zijn ook
online te reserveren. Bezoek daarvoor de rubriek Agenda op www.myllesweerd.nl
advertentie