Deel dit artikel ‹ Terug

Onderzoek woonwensen inwoners Boxmeer

Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019


Als gemeente willen we graag weten wat de woonwensen van onze inwoners zijn. Zijn zij tevreden over hun huidige woning? Of denken ze er misschien over om te verhuizen? Waar en hoe zouden ze dan willen wonen? De gemeente gebruikt dit onderzoek om het woonbeleid zo goed mogelijk aan te passen op de wensen van de inwoners.

Alle volwassen inwoners van de gemeente Boxmeer kunnen meedoen met het onderzoek. De vragenlijst kan op de gemeentelijke website via de link www.boxmeer.nl/woonwensen tot 22 februari worden ingevuld. Deze link wordt ook via social media gedeeld.

Wethouder Peter Stevens: “We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen meewerken aan het onderzoek, zodat we een echt goed beeld krijgen van de ideeën die er op het gebied van wonen leven bij onze inwoners. Daarom ontvangen deze week ook nog eens 5.000 mensen een brief met een link naar de vragenlijst”.

Wat gebeurt er met de resultaten?
De uitkomsten van het door Companen uitgevoerde onderzoek staan in de zomer van 2019 op de website van de gemeente. De resultaten worden gebruikt bij het mogelijk aanpassen van het woonbeleid, onder andere door betere kennis over de behoefte van specifieke doelgroepen als jongeren en ouderen.

advertentie