Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste Carbootsale 2010 in Boxmeer

Geplaatst op: maandag 12 april 2010


Op zondag 25 april gaat de eerste Carbootsale in een reeks van 5 van start. Het grote buitenterrein van de Witte Brug wordt die dag weer omgetoverd tot de grootste en gezelligste rommelmarkt in de regio.

De Carbootsale Boxmeer onderscheid zich van andere markten en braderieën door de deelname van veelal particuliere standhouders. Je ziet er hele gezinnen die er een leuke dag uit van maken door op de sale te staan maar ook ouderen die hun te veel aan huisraad opruimen en te gelde maken. Uiteraard zijn er ook vaste deelnemers die het hele jaar gebruiken om leuke gebruikte spullen bij familie en vrienden in te slaan om uiteindelijk op de Carbootsale een leuke cent te verdienen.

Van heinde en verre komen de bezoekers, de eerste staan om 9.00uur voor de poort te dringen op zoek naar het beste koopje. Anderen komen wat later met het hele gezin of vrienden en struinen op hun gemakje de markt af. Tussen de rijen met auto’s waar de standhouders hun winkeltjes hebben opgesteld voel je de gezelligheid en de prijzen van vroeger. Elkaar iets gunnen en afpingelen hoort er natuurlijk bij en iedereen vindt wel iets naar hun gading. Tussendoor een natje en droogje op het terras midden op sale en genieten live gespeelde ouderwetse deuntjes maakt de gezelligheid compleet. En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op deze van oorsprong Engelse markt. Deelnemers kunnen alle informatie vinden of zich aanmelden melden via www.carbootsaleboxmeer.nl of telefonisch op 0478 – 63 25 07.
De Carbootsale is geopend voor bezoekers van 09.00 tot 15.00 en wordt gehouden op het buitenterrein van de De Witte Brug, St Anthonisweg 63 te Boxmeer, A73 afslag 6 – 300 meter richting Boxmeer. De toegang is € 1,20 en kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.

Gratis sponsoring! De organisatie van de Carbootsale Boxmeer heeft er voor gekozen niet meer één verenging te sponsoren maar elke sale een andere. De eerste sale wordt Volleybal vereniging RVB Switch gesponsord, de tweede voetbalvereniging Olympia 18. Verenigingen die in aanmerking willen komen voor de resterende 3 sales kunnen zich aanmelden via www.carbootsaleboxmeer.nl
advertentie