Lindefeesten Sambeek al 39 jaar topentertainment_ Deel dit artikel ‹ Terug

Lindefeesten Sambeek al 39 jaar topentertainment

Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019


In Sambeek worden dit jaar voor de 39 e keer de Lindefeesten georganiseerd. Dit gebeurd al die jaren al traditioneel rond pasen.
Ook dit jaar is de Stichting Lindefeesten er in geslaagd om een breed scala aan topartiesten naar Sambeek te halen.
Door vernieuwend te blijven zijn de Lindefeesten een feest waar het hele dorp en de hele regio van kan genieten.

De Lindefeesten staat bekend om zijn hun vernieuwende ideeën. Nieuw dit jaar is de eerste vrijdag, Fridance genaamd. Speciaal een evenement voor de jeugd, en daarom tegen de spectaculair lage entreeprijs van 5 euro.
Op Vrijdag 19 april zal er nog een grote naam worden toegevoegd aan de line-up van Theeleuten the Party. Deze naam zal na 16 februari worden bekend gemaakt. Ook heeft de organisatie dit jaar busvervoer geregeld om de bezoekers nog meer service te bieden. Ook wordt hiermee het verkeer van en naar Sambeek beperkt en dit komt de veiligheid ten goede.

Het volledige programma van de Lindefeesten 2019:

Vrijdag 12 april: Fridance

- Lievelings DJ’s van je zusje: Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij deze Dj’s. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters aar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze bepaald niet onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Doqonl, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer. En nu dus ook op de Lindefeesten.

- Charmante Gasten: Met de charme van vroeger en de muziek van nu. Als echte heren weten ze in te spelen op de wensen van het publiek! Variërend in muziekgenres komen ze met “vrouwvriendelijk” hitjes, knallende feestplaten en echte “guitly pleasures”. Verder spelen de heren zo ongeveer een thuiswedstrijd.

- Team Rush Hour: Deze jongens hebben op grote festivals als Mystery Land gedraaid, en zullen tijdens de Lindefeesten de tent volledig op z’n kop zetten. 

Zaterdag 13 april: Proost!

Met liefde, passie en veel plezier zet PROOST! elk feest op zijn kop! De dame en heren van PROOST! leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Samen met DJ Ricky Corony zal de avond boordevol energie zitten en wordt het één groot feest.

Zondag 14 april: Hollandse dag

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Hollandse dag worden gehouden. De top van Nederland zal deze dag naar Sambeek afreizen om de feesttent in extase te brengen. De Hollandse dag begint om 15.00 uur en zal duren tot ongeveer 21.00 uur.

- Quido van der Graaf: Een ster is rijzende. Momenteel te zien in de Live shows van “The Voice of Holland”. Hij stond al in het voorprogramma van oa Jan Smit, Gorden en Wolter Kroes. Hij deed in 2013 mee aan het TV-programma “Bloed, Zweet en Tranen”. En heeft al verschillende singles en albums uitgebracht. 

- Stef Ekkel: is één van de meest geboekte Nederlandstalige artiensten van de afgelopen jaren. Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor o.a. “De Woonboot” en “Liever te dik in de kist”

- Corry Konings: Deze vrouw behoeft eigenlijk geen introductie. Al bijna 50 jaar in het vak. Met tientallen singles één van de grootste artiesten allertijden. En nu ook nog bekend van haar deelname aan Expeditie Robinson.

- Snollebollekes: Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Na de basisschool en een opleiding in Leuven keerde hij terug naar Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland's bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Eerst 2
keer in een vol Gelredom en daarna in Sambeek

- DJ Arno: deze bekende regionale DJ zal zorgen voor de nodige feestmuziek tussen de artiesten door.

Vrijdag 19 april: Theeleuten the Party

- DJ Isis Cloudt: Vorig jaar won ze de DJ contest van de lindefeesten. In hetzelfde jaar draaide ze al op het Amsterdam Dance Event. Ze treed momenteel op in binnen- en buitenland. Een echte ster dus. We zijn trots dat ze weer op de Lindefeesten staat. 

- Paul Elstak: Hij begon zijn carriere in 1987 en sindsdien één van de bekendste DJ’s van Nederland. Hij treed niet alleen op in Nederland maar ook met enige regelmaat in Australië, Japan, USA en heel Europa.

- Verder zal er nog een grote artiest naar Sambeek afreizen. Waarvan we na 16 februari de naam bekend kunnen maken.

Zaterdag 20 april: This is Beethoven

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te
tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This is BEETHOVEN
“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst 42m2 , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het af. Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!
Samen met een party DJ een waardige afsluiter van de 39 e editie van de lindefeesten.

Voor meer informatie en kaartverkoop zie: www.lindefeesten.nl 
Volg de Lindefeesten ook op Facebook, Twitter en Instagram.
advertentie