Deel dit artikel ‹ Terug

kaartverkoop voor Show- en Buutavonden in Grandcafé ’t Lagerhuis

Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019


Opnieuw komen vlak voor carnaval de beste tonpraters uit de hele regio naar Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Dat op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart. De kaartverkoop voor deze ieder jaar snel uitverkochte 2 Show- en Buutavonden is echter al op vrijdag 25 januari. Dan kunt u vanaf 19.30 uur bij ’t Lagerhuis zolang de voorraad strekt a 15,- euro kaarten voor deze avonden kopen. Let op, op is op en vol is vol! 

Zoals ieder jaar beloven ook dit keer deze 2 Show en Buutavonden weer super gezellige en humoristische avonden te worden. Dat kan ook bijna niet anders gezien de vele bekende namen die er op het podium staan. Want wat dacht u van de tonpraters Andy Marcelissen, Peter v.d. Maas, Berry Knapen, Marlon Kicken, Freddy v.d. Elzen, Hans Verbaarschot en Dirk Kouwenberg. Dit zijn dus Alleen maar toppers en kampioenen! De organisatie is in handen van Maarten de Groot Evenementen, presentatie José van Oijen.

De showavonden starten op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart om 20.00 uur, de zaal is dan al om 18.30 uur open. Op vrijdagavond 25 januari kunt u voor deze showavonden in ’t Lagerhuis de kaartjes kopen. Dit vanaf 19.30 uur, de deuren gaan voor de voorverkoop al om 18.30 uur open. Resterende kaartjes zijn hierna a 16,- euro verkrijgbaar bij de bar van ’t Lagerhuis.

Reserveer ook vrijdagavond 8 en zaterdagavond 9 februari in uw agenda. Want dan viert ’t Lagerhuis het 20-jarig bestaan. Dat met o.a. BZB, The Wetnecks, Sjieke Bazen, René Goossens, To Stools, DJ Tom Verweijen, DJ Maarten en meer.

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van ’t Lagerhuis en zie www.lagerhuismill.nl
advertentie