Deel dit artikel ‹ Terug

Vijf jaar Raamvallei Duomarathon

Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019


Voorinschrijving voor jubilarissen geopend

De Raamvallei Duomarathon wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Op zondag 22 september trekken weer 250 duo’s al hardlopend en fietsend de regio door voor een sportief en bourgondisch avontuur. Verrassingen mogen niet ontbreken. Voorzitter Danielle Kremers onthult: “Deelnemers die voor het vijfde jaar meedoen, kunnen zich nu al inschrijven!”

“De deelnemers van het eerste uur zijn échte ambassadeurs van de Raamvallei Duomarathon. Waren ze het eerste jaar nog met 66 duo’s; vorig jaar waren de 250 beschikbare duotickets binnen een week uitverkocht én we verwachten dat het dit jaar nog sneller gaat. Het zou zonde zijn als een Raamvallei Duomarathon-jubilaris dan misgrijpt. Daarom kunnen zij tot vrijdag 18 januari hun gegevens mailen naar info@raamvalleiduomarathon.nl. Wij kunnen dan alles controleren, voordat de inschrijving op vrijdag 1 februari 12.00 officieel van start gaat via onze website www.raamvalleiduomarathon.nl en www.inschrijven.nl”, legt Kremers uit. De kosten voor deelname bedragen dit jaar 75,- euro per duo.

Genieten
Het idee voor de Raamvallei Duomarathon – een combinatie tussen hardlopen, fietsen en genieten – is vijf jaar geleden ontstaan binnen Ontdek Mill in samenwerking met het Verrassend PlatteLand van Cuijk. Dankzij de inzet van vele, sportieve enthousiastelingen is het evenement uitgegroeid tot een begrip onder duomarathon-liefhebbers. De sfeer wordt daarbij altijd genoemd. Kremers is er trots op: “Zelfs het afgelopen jaar – toen het de hele dag regende – hebben we alleen maar positieve berichten ontvangen van zowel deelnemers als vrijwilligers. De deelnemers genieten écht van de ruim 42 kilometer lange tocht door de prachtige Raamvallei, waarbij ze op de smikkelplatskes worden verrast met een lekker hapje en entertainment.”

De algemene inschrijving van de Raamvallei Duomarathon 2019 start op vrijdag 1 februari om 12.00 uur.

www.facebook.com/raamvalleiduomarathon/
advertentie