Deel dit artikel ‹ Terug

Meningen en tips gevraagd!

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018


TiplandvanCuijk is een initiatief waarbij alle inwoners van de gemeenten Boxmeer, Sint Anthonis, Grave, Mill & Sint Hubert en Cuijk hun mening kunnen geven over actuele onderwerpen. 
Het panel is een initiatief van weekkrant De Maasdriehoek en onderzoeksbureau Toponderzoek.

Graag willen we middels deze enquete van je weten hoe je denkt over de verenigingen en een mogelijke fusie in de toekomst en de kerkgebouwen in het Land van Cuijk. Ben je bijvoorbeeld lid van een sport- of muziekvereniging? Moeten clubs gestimuleerd worden om te fuseren? Wat zou jij doen met je lidmaatschap als jouw vereniging gaat fuseren met een andere vereniging? En hoe kan het leegstaan van kerken voorkomen worden? Welke bestemming zou in de kerk in jouw dorp kunnen komen?

Meedenken en meepraten over deze onderwerpen? Grijp dan deze kans en vul vandaag nog de vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem.

Klik hier om de anonieme enquête te openen

De resultaten kunt u binnenkort teruglezen op www.tiplandvancuijk.nl en worden ook aan de redactie van De Maasdriehoek ter verwerking aangeboden. Team Tiplandvancuijk dant u vriendelijk voor uw deelname.
advertentie