Deel dit artikel ‹ Terug

Show en business in Mill

Geplaatst op: vrijdag 26 maart 2010


Win een wasmachine met Vollan Langenboom  Langenboom op bedrijvenmarkt in Mill

Tijdens Show en Business in Mill zijn er naast veel bedrijven ook veel shows en demonstraties te vinden in en om evenementencentrum Fitland. Dat begint op vrijdag 16 april al om 16.00 uur met de kindershow “Kom pak je lasso maar” met de Dikdakkers en hun cowboy en indianenshow. Maar ook zijn er die dagen dansdemonstraties, modeshows, muzikale optredens en dat alles is helemaal gratis toegankelijk.

Naast een zo goed als non-stop showprogramma op het showpodium is ook her en der op de bedrijvenmarkt veel entertainment te vinden. Zo zijn er workshops, is er akoestische muziek, draait er alle dagen gratis een nostalgische draaimolen en zijn er diverse spelletjes waarmee schitterende prijzen te winnen zijn. Bij Stichting Carnaval Mill kunt u de schade raden van een auto en hoe veel ballonnen er in een auto zitten. Spectaculair is het voetbalspel van Vollan Langenboom uit Langenboom waarmee zelfs een nieuwe wasmachine te winnen is. Bij dit spel vindt u een stapel wasmachines waarbij u de bal in de bovenste wasmachine moet schoppen.

De bedrijvenmarkt “Show en Business” begint bij evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill op vrijdag 16 april om 15.00 uur. Die dag duurt de bedrijvenmarkt tot 22.00 uur. René en Ilse verzorgen dan nog een muzikale avond. Op zaterdag begint Show en Business weer om 11.00 uur en gaat door tot 22.00 uur. Om 21.00 uur begint er een Duitse schlageravond met pullenfeest. Op zondag 18 april is dit alles weer van 11.00 uur tot 18.00 uur geopend. Toegang is gratis. Alleen voor de Duitse schlageravond van zaterdagavond is een kaartverkoop. Hiervoor zijn a 5 euro kaartjes te koop bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat en de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill.

Zie voor meer informatie ook www.bedrijvenmarktmill.nl en www.showenbusiness.nl.
advertentie