Deel dit artikel ‹ Terug

Ben jij klaar voor een gezond dagje uit?

Geplaatst op: maandag 10 september 2018


CUIJK – Ben jij klaar voor een gezond dagje uit? Dan moet je aanstaande zaterdag 15 en zondag 16 september in het Ebben Inspyrium in Cuijk zijn. Hier wordt voor de tweede keer De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg georganiseerd. “Voor jong én oud is hier twee dagen echt van alles te beleven. Laat je inspireren door Ralph Moorman, trotseer de sportieve obstakels van Vivelli, volg diverse workshops en geniet van je kinderen die zich vermaken op de XXS Playground”, vertelt organisator Angelique Peppinck enthousiast.

De Gezondheidsbeurs is hiermee geen traditionele beurs, waarbij je van stand naar stand loopt. Nee, iedere exposant weet je wel te verrassen, aldus Peppinck. “En laten we alle activiteiten in ons Gezondheidstheater niet vergeten. Zo zijn we trots op de komst van Ralph Moorman. Hij heeft maar liefst 50.000 exemplaren van zijn boek De hormoonfactor verkocht. Op zondag om 13.00 uur vertelt hij zijn verhaal. Dagelijks zijn er daarnaast lezingen van de Vrouwenpoli en organiseert Vivelli workshops. LVCNET introduceert op zondag om 12.00 uur het Mantelzorg Support Systeem. En er is nog veel meer. Nieuwsgierig? Check dan www.degezondheidsbeurs.nl.”

Pretecho maken
Peppinck benadert dat De Gezondheidsbeurs een evenement is voor jong én oud. “Zo kunnen aanstaande ouders een pretecho laten maken en worden ze bijgepraat over de mogelijkheden van kraamzorg. XXS Kinderopvang verzorgt de professionele begeleiding van onze Playground, waar de kids zich onder andere in een heuse klimboom kunnen vermaken terwijl hun ouders de beursvloer bezoeken. Het Flebologisch Centrum Grave praat je dan weer bij over spataderen, terwijl Dekkers-Fransen je meeneemt in levensbestendig wonen. Bij Huidinstituut Beauté ontdek je meer over natuurlijke huidverjonging.”

“En wat ook een ervaring is, is een bezoek aan de stand van de Gemeentes uit het Land van Cuijk en GGD Hart voor Brabant. Hier kun je waterpongen en testen hoeveel zout je dageljiks gebruikt. Je kunt zelfs zien of jij in de gezondste gemeente van het Land van Cuijk woont.”

Meer informatie

De Gezondheidsbeurs wordt zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Ga voor meer informatie naar www.degezondheidsbeurs.nl.
advertentie