Deel dit artikel ‹ Terug

Sint HuberT OP zijn Best bedankt iedereen voor een geslaagd weekend!

Geplaatst op: dinsdag 4 september 2018


“Wij willen graag alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers, die zich op welke manier dan ook hebben ingespannen, bedanken voor een geslaagd weekend Sint HuberT OP zijn Best 2018. Zonder jullie hadden we dit leuke weekend niet kunnen organiseren!”

Geslaagd weekend
“Volgens de geluiden om ons heen mogen we terug kijken op een geslaagd weekend.” vertelt een enthousiaste Anja Hermens van de organisatie.
Zaterdagavond stonden de band Black Cadillac en Dj Benzel op het podium in de feesttent. “Echt een gezellige avond en WAUW wat was die band goed zeg!” citeert Anja één van de bezoekers. Ook de zondag was zeer geslaagd met de goed bezochte familiedag. Er was voor jong en oud van alles te zien en te doen. Zondag op het muziekplein vertelde een goedlachse bezoeker: “Ow, onze kinderen zijn zich aan het uitleven op de attracties op het schoolplein. Ze kunnen toch nergens heen. Proost.” En een groot compliment voor iedereen werd toch wel gegeven door de volgende bezoeker: “Wij zijn alleen de zondag geweest en vonden het een super leuke en gezellige middag! Vele mensen (lees vrijwilligers) hebben er alles aan gedaan om een mooi evenement neer te zetten. En al deze vrijwilligers, die dit kleine dorp rijk is, hebben dat toch maar weer mooi voor elkaar gekregen.” 

Check voor meer foto’s van dit evenement de Facebookpagina van St. Hubert op zijn best. Daar is later ook meer informatie te vinden over de volgende editie.