Deel dit artikel ‹ Terug

De Gezondheidsbeurs pakt uit met acties

Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018


CUIJK – De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg pakt uit! In de voorbereiding op het evenement dat op 15 en 16 september wordt georganiseerd in het Ebben Inspyrium in Cuijk zijn er een aantal ludieke acties bedacht.

Organisator Angelique Peppinck vertelt enthousiast: “Iedereen kan via onze social media-kanalen een initiatief nomineren, die volgens hun een gratis stand op onze beurs verdient. Al die prachtige stichtingen in deze regio dragen bij aan de gezondheid van ons allemaal.” Verenigingen maken daarnaast kans op een prachtige cheque voor hun clubkas. “Alle clubs ontvangen hiervoor de speluitleg en het benodigde materiaal per post.”

Nieuw dit jaar is de actie voor scholen. “Alle basisscholen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg maken kans op een prachtige klimboom voor hun speelplein. Buitenspelen is ontzettend gezond; dat bevorderen wij graag. Een soortgelijke boom zal tijdens de beurs te vinden zijn op de Kids Playground, die we realiseren met XXS Kinderopvang. Ouders kunnen dan de beurs bezoeken, terwijl hun kids naar hartenlust kunnen spelen onder professionele begeleiding.”

Ballonvaart winnen
Beleving – zoals op de Playground – staat centraal tijdens de tweede editie van De Gezondheidsbeurs. “Ervaar de dienstverlening van de diverse bedrijven, laat je inspireren door sprekers van hoog niveau, smul van de lekkerste lokale producten en leef je uit bij verschillende actieve workshops. Daarnaast organiseren onze standhouders te gekke winacties. Zo kun je een ballonvaart voor 2 personen winnen bij de stand van Genieten Zonder Zorgen”, aldus Peppinck.

Beleef het gezondste dagje uit in de regio op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur in het Ebben Inspyrium te Cuijk.
www.degezondheidsbeurs.nl.
advertentie