Deel dit artikel ‹ Terug

Toon Gerbrands (directeur PSV) te gast op openbare ondernemersavond in Mill

Geplaatst op: donderdag 23 augustus 2018


Toon Gerbrands (directeur PSV) is op vrijdagavond 21 september gastspreker op een openbare, inspirerende en gratis toegankelijke
ondernemers-netwerkavond in City Resort Mill. Hij is te gast op uitnodiging van het Ondernemers Collectief Mill, City Resort Mill, De Neije Krant en de gemeente Mill en Sint Hubert. Toegang is gratis, inloop met gratis kopje koffie of thee vanaf 20.00 uur en het programma start om 20.30 uur. Tevoren aanmelden bij OCMill is gewenst.

Toon Gerbrands
Toon Gerbrands, alom geroemd en geprezen als de beste sportbestuurder van Nederland, legt aan de hand van presentator Eddy van der Ley uit wat er schuilgaat achter zijn succesvolle methode. Wat is het onderscheidend DNA van een leider? Is succes maakbaar? n hoe ziet de voetbalclub van de toekomst er eigenlijk uit? Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit zijn zeer imposante loopbaan in de topsport duidt Gerbrands op zeer inspirerende wijze zijn manier van ondernemen en leidinggeven. Zo moest hij onlangs bij PSV bliksemsnel anticiperen op het vertrek van technisch directeur Marcel Brands, hoofdtrainer Phillip Cocu en hoofd jeugdopleidingen Pascal Jansen.
Zijn verhaal is zeker een inspiratie voor alle ondernemers en ondernemingen.

(Sport)carrière
De geboren Fries heeft zijn oorsprong in de sport liggen als succesvol trainer en bondscoach in het volleybal. Begon als actief volleyballer en
behaalde als coach de ene na de andere landstitel. Pakte met Dynamo Apeldoorn zelfs de Europa Cup, een unicum voor een Nederlands volleybalteam. Was daarna bondscoach van Oranje, pakte de Europa Cup en was op de Olympische Spelen van 2000 in Sydney een paar punten verwijderd van een, misschien wel, gouden medaille. Moest genoegen nemen met een vijfde plek.
Was daarna manager en directeur van de DSB Schaatsploeg en trad in 2002 aan als directeur van voetbalclub AZ. Nam in 2014 afscheid, na onder meer een landstitel en een KNVB-beker gewonnen te hebben, en trad in dienst bij PSV, als opvolger van Tiny Sanders. Werd prompt drie keer landskampioen met de club uit Eindhoven.

Locatie
Het start allemaal op vrijdagavond 21 september om 20.30 uur in City Resort Mill aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Inloop met een gratis kopje koffie of thee vanaf 20.00 uur. In deel twee van het avondvullende programma, na de pauze, krijgen de aanwezigen uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen aan Gerbrands. Na afloop is er nog een meet & greet.

Aanmelden
Aanmelden voor deze gratis toegankelijke ondernemers-netwerkavond kan via OCMill coördinator Corné Kremers. Mail hiervoor naar info@ocmill.nl of bel 0485-325634. Geef bij uw aanmelding ook aan met welk aantal personen u aanwezig bent.
advertentie