Deel dit artikel ‹ Terug

Peeltuffers toertocht Land van Cuijk

Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018


De Peeltuffers organiseren op 9 september weer de Oldtimer Toertocht Land van Cuijk. Een toertocht voor liefhebbers van oude tractoren, oldtimer auto's, bromfietsen, unimogs en overige motorische oldtimers op wielen. Dit wordt zeker weer een bonte stoet!
Deelnemers kunnen vanaf 11.00 uur verzamelen en vertrekken om 12.00 uur bij de Wilbertoordse Kiosk aan het St. Josephplein te Wilbertoord. Na afloop van deze toertocht staat er voor de deelnemers vanaf 16.30 uur bij Café Zaal Amanshof een warme maaltijd en een drankje klaar. Voor de kinderen staat er een luchtkussen!

Inschrijving
In verband met de voorbereidingen is voorinschrijving verplicht. Deze inschrijving vindt plaats op donderdagavond 30 augustus van 19.00 uur t/m 22.00 uur bij Café Zaal Amanshof.
Inschrijving kost € 15,- per deelnemer en of bijrijder. Kinderen t/m 12 jaar mogen op eigen risico en toezicht meerijden, inschrijving voor de jeugd kost € 7,50. Iedere deelnemer kan inschrijven voor maximaal 5 personen. Een geldig rijbewijs & WA verzekering is verplicht.

Meer informatie? Neem dan contact op met Mark Janssen ( peeltuffers@gmail.com / 06-40402440).
www.peeltuffers.nl