Deel dit artikel ‹ Terug

Theatherdiner met Angels Rule terug in Mill

Geplaatst op: vrijdag 12 maart 2010


Zaterdag 10 april 18.00 uur hotel Dormylle party en events

Begin november verzorgde Angels Rule uit de regio Boxmeer een theaterdiner in party en events Dormylle in Mill. Deze avond was qua show, entertainment en diner een groot succes. Op verzoek is er daarom opnieuw met Angels Rule een datum voor een show op het programma gezet. Dit op zaterdag 10 april en reserveren is mogelijk.

Angels Rule bestaat uit vier vocalisten (Roel, Anneke, Caroline en Marlies) die sinds 2008 optredens verzorgen op de meest uiteenlopende evenementen. Hun specialiteit is echter het muzikaal omlijsten en invullen van een theaterdiner. Tijdens zo’n dinershow presenteren zij diverse blokken entertainment met elk een eigen thema zoals musical, disco en motown. Ieder blok bevat ongeveer vijf tot acht live nummers die zij in wisselende samenstellingen zingen. Dit alles wordt ondersteund met dans, prachtige kostuums en professionele bewegende beelden.

Ontvangst is op zaterdag 10 april vanaf 18.00 uur en de non-stop show begint om 18.30 uur. Om 23.00 uur zal de show eindigen. De kosten voor deze avond bedragen 45,- euro per persoon exclusief drankjes. Reserveren kan via:
Hotel Dormylle
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
Tel. 0485- 477 210
e-mail: info@dormylle.nl
advertentie