Deel dit artikel ‹ Terug

Inschrijving geopend “Rondje 33” Wielerclubs, gezinnen én individuen kunnen nu deelnemen.

Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018


Op zondag 29 juli vanaf 8 uur starten vanaf het Boxmeerse Raadhuisplein vele honderden toerfietsers voor het favoriete ‘Rondje 33’. Die zondag,daags voor ‘Daags na de Tour’, gaat helemaal in het teken van het wielrennen staan met een uitgebreid programma van toertochten vanuit Boxmeer door het hele Land van Cuijk.

Voor de echte sportfietsers zijn een 133 km, een 95 km, en een 80 km tocht uitgepijld.
Met deze uitdagende tocht wordt het fameuze Boxmeerse Tour-gebeuren mede in de schijnwerper gezet. Op alle wielerkalenders is ‘Rondje 33’ met stip genoteerd en verwacht wordt dat ook dit jaar vele honderden wielrenners met hun prachtige outfit en mooie fietsen zich op de dreven, paden en wegen van onze streek aan hun passie zullen overgeven.

Voor Rondje 33 (133, 95, 80 km) gaan de goed getrainde liefhebbers zich in groten getale aanmelden. Voor starters die vanuit andere dorpen willen vertrekken, volstaat email-aanmelding vooraf. Men kan dan bij doortocht in Boxmeer de formaliteiten afwikkelen.
Aanmelding vóór de start van elke categorie in Brasserie de Bock, Raadhuisplein. Vertrektijden vanaf 8 uur voor het ‘grote’ parcours. Starters vanuit andere dorpen aan de route melden zich bij doortocht door Boxmeer bij de Bock voor inschrijving. Bij voorkeur geven ze tot 16 juli hun vertrekpunt aan, per email: info@toerclubboxmeer.nl

Ook voor gezinnen, en individuen is een uitdagende tocht van 45 km uitgezet.
Deze kunnen zich bij doorkomst in Boxmeer ook melden bij restaurant De Bock en de bijdrage betalen.
advertentie