Deel dit artikel ‹ Terug

Gezellige terrassen met muziek op 35e Vakantiejaarmarkt in Mill

Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018


Woensdag 25 juli wordt voor het 35e achtereenvolgende jaar de Vakantiejaarmarkt in het centrum van Mill gehouden. Zoals bekend zijn hier
jaarlijks van 10.00 uur tot 18.00 uur ruim 300 marktkramen en verkoopwagens te vinden. Maar ook zijn er gezellige terrassen, muziek, attracties en entertainment. De toegang en het parkeren zijn zoals gebruikelijk helemaal gratis.

Muziek
Her en der is bij de terrassen van de aanwonende horecaondernemers ook muziek te vinden. Bij ’t Centrum is dit one-man-band Ad Goossens. Café Royal heeft een middag-vullende show met diverse Nederlandstalige live artiesten. Maar ook is er die middag een prima Elvis imitator te horen en zien die er ongetwijfeld een swingende show van zal maken. Tevens zal Royal een gezellige after party organiseren met DJ na afloop van de Vakantiejaarmarkt.

Extra terras
Dit jaar is er vanaf 10.00 uur een extra terras op de hoek Stationsstraat en Melkweg. Daar zullen de brouwers van De Blauwe Knoop samen met Schrobbelèr het terras verzorgen. Naast koffie en diverse andere drankjes is er ook het eigen speciaal bier van De Blauwe Knoop verkrijgbaar. Maar ook is er Schrobbelèr te proeven en is er volop muziek. Dit met de Schrobbelèr huistroubadour Johan en éen van de mooie Schrobbelerzangeressen. Deze live optredens zijn tussen 12.30 uur en 16.00 uur.

Meer
Meer weten over deze elk jaar meer dan gezellige Vakantiejaarmarkt?
Check www.vakantiejaarmarkt.nl