Deel dit artikel ‹ Terug

TOP-pie neemt je mee in de voorbereidingen van Sint HuberT OP zijn Best

Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018


In het laatste weekend van augustus is het weer zover en zal het dorpsfeest Sint HuberT OP zijn Best losbarsten op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. De organisatie is druk bezig met de laatste voorbereidingen en krijgt regelmatig de vraag: “Maar waar staan de blokletters T, O en P in jullie naam nou voor?” Zo ook de vraag van de redactie. Anja Hermens houdt ons niet langer in spanning en legt uit: “De T, O en P zijn inderdaad in blokletters geschreven, want dit jaar worden we in de voorbereidingen gevolg door onze TOP-pie. TOP-pie wordt vertegenwoordigd door een vrolijk tweetal dat jullie een kijkje zal geven achter de schermen tijdens de voorbereidingen van Sint HuberT OP zijn Best.”

TOP-pie
Dit vrolijke tweetal bestaat uit Rianda Claassen, een echte spring-in-‘t-veld, en de altijd goedlachse Martijn van Lanen. Rianda en Martijn zijn beide lid van CV De Bokken en zitten sinds een jaar in de “Voor”Raad van de carnavalsvereniging. “Enthousiast als ze allebei zijn, wilden ze graag een paar filmpjes opnemen om de bezoekers van Sint HuberT OP zijn Best via Facebook mee te laten kijken.
Onder het motto ‘Samen staan we sterk’ nemen Rianda en Martijn jullie nu regelmatig als TOP-pie mee voor een kijkje achter de schermen.” vertelt Annemieke Lavrijssen.

Black Cadillac en Dj Benzel
TOP-pie heeft onlangs een leuke en muzikale avond gehad tijdens haar bezoek aan de band Black Cadillac. Het interview zal snel na het verschijnen van dit artikel te zien zijn op Facebook. Black Cadillac staat zaterdagavond 25 augustus samen met Dj Benzel vanaf 21.00 uur in de feesttent van Sint HuberT OP zijn Best.

Gratis familiedag
Zondag 26 augustus staat in het teken van een gratis familiedag van 11.00 uur tot 19.00 uur. Ook dit jaar is er weer centraal op het parcours volop entertainment, show en live muziek te zien. Er zijn verschillende gratis kinderattracties en vermaak voor alle leeftijden. Daarnaast is er een braderie die tot 17.00 uur duurt.

Facebook
Houd onze Facebookpagina in de gaten, want vanaf nu zullen er regelmatig filmpjes van TOP-pie op Facebook verschijnen. Annemieke: “Zo is TOP-pie ook aanwezig bij het opbouwen van de sponsorwand waar onze sponsoren te zien zijn met het logo van hun bedrijf.” Like de
Facebookpagina om op de hoogte te blijven en niets te missen van de diverse nieuwtjes en acties.
Check hiervoor ook www.sthubertopzijnbest.nl.