Deel dit artikel ‹ Terug

Lenterie Mill nieuwe naam voor Braderie sportief

Geplaatst op: donderdag 11 maart 2010


Zondag 2 mei 11.00 uur - 18.00 uur centrum Mill

Op zondag 2 mei aanstaande zal voor de 25e keer Braderie sportief in het Millse centrum gehouden worden. Maar deze 25e keer is wel een speciale. Naast dit jubileum zal dit evenement vanaf dit jaar ook een nieuwe naam, andere uitstraling en uitgebreidere organisatie krijgen. De naam is vanaf nu: Lenterie Mill www.lenterie.nl

Voetbalvereniging RKSV Juliana is al vele jaren verantwoordelijk voor de organisatie van deze Braderie. Omdat zij er een nieuwe draai aan wilde geven zochten zij samenwerking met Stichting Activiteiten Mill. Ook de Vakantiejaarmarkt in Mill organiseren zij al sinds 2006 samen en omdat deze samenwerking prima bevalt, slaan zij ook voor de vernieuwde Braderie, onder de naam Lenterie Mill, de handen in een.
Lenterie Mill is een markt met een thema. Dat thema is op zondag 2 mei Brabant. Daarom zult u er naast een tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar ook veel Brabantse zaken vinden. Er is live Brabantse muziek, Brabantse gezelligheid en volop Brabantse sfeer. Ook is er aandacht en ruimte voor vermaak en entertainment voor groot en klein. Daarbij staat natuurlijk ook Brabant centraal.

Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuwe website www.lenterie.nl. Daar is straks meer informatie te vinden over deze Lenterie, de organisatie en het geen u er op zondag 2 mei van 11.00 uur tot 18.00 uur kunt verwachten.