Deel dit artikel ‹ Terug

Win gratis arrangement Escaperoom op Zotte Zomer Festival in Mill

Geplaatst op: dinsdag 26 juni 2018


Tijdens het Zotte Zomer Festival op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli in Mill is er ook een Escaperoom te vinden in het Landschapspark in Mill.
Deze Escaperoom met het thema Expeditie Java is ondergebracht in een pipowagen en is geschikt voor groepen van 5 personen. Zij krijgen een uur de tijd om door goed samen te werken alle opdrachten en puzzels in de Escaperoom op te lossen en daardoor te ontsnappen. De kosten bedragen 10,- euro per persoon en maximaal 5 personen kunnen per keer deelnemen. Reserveer tijdig via tel. 0486 - 436 123.

Win
De organisatie geeft in samenwerking met Escaperoom 't Huukske een arrangement voor 5 personen weg. Dit arrangement bestaat naast de Escaperoom voor 5 personen ook uit 10 consumptiebonnen en 10 tickets voor de draaiende nostalgische attracties. Check de Facebookpagina van het Zotte Zomer Festival in Mill om kans te maken op dit gratis arrangement.

Escaperoom 't Huukske
Sinds maart exploiteert Lineke Holtzhuizer (19 jaar) bij Wok de Beleving aan de Graafseweg in Langenboom diverse Escaperooms. Onder de naam Escaperoom 't Huukske zijn er verschillende Escaperooms met diverse uitdagende thema's voor zowel kleine als grote groepen. Op verzoek van de organisatie, richt Lineke ook op het Zotte Zomer Festival een Escaperoom in.

Meer
Meer weten of reserveren voor de Escaperooms in 't Huukske of op het Zotte Zomer Festival? Bel tel. 0486 - 436 123 of zie www.escaperoomhuukske.nl