Deel dit artikel ‹ Terug

Ook culinair genieten tijdens Nacht van een Goei Leven in Mill

Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018


Lokale, ambachtelijke ondernemers presenteren zich 23 juni, tijdens de Nacht van Een Goei Leven, op een sfeervol kerkplein in Mill met een karavaan aan lekkere hapjes en drankjes. In de kerk zal speciaal voor deelnemers aan het VIP-arrangement door chef-kok Jeroen v.d. Heuvel het winnende gerecht van de receptenwedstrijd geserveerd worden. Toegang is helemaal gratis.

Receptenwedstrijd
In de aanloop naar de Nacht van een Goei Leven was er een receptenwedstrijd. Hiervoor kreeg de organisatie diverse leuke en verrassende recepten binnen. Een jury bestaande uit Jeroen van den Heuvel, Martien Bos en Jack Rooijakkers beoordeelden alle inzendingen. Er zijn nu 3 genomineerden voor de hoofdprijs. Dat is de kookgroep van het Senioren Hobby Centrum, Doortje Hermens uit Langenboom en Hanneke Beljaars uit Beugen. Tijdens de Nacht van een Goei Leven zal de winnaar bekend gemaakt worden en wordt op basis van het winnende gerecht door chef-kok Jeroen van den Heuvel dit op een daklei geserveerd aan de gebruikers van het VIP-arrangement.
De winnaar van deze receptenwedstrijd krijgt een thuisdiner wat Jeroen van den Heuvel zal verzorgen. Nummer 2 krijgt een Goei Leven Lunch aangeboden bij Kasteel Tongelaar door de Smaakmakers Mill en voor nummer 3 is er een Goei Leven groenten- en fruitpakket van Verdaasdonk – Ik ga voor vers uit Mill. Ontdek Mill bedankt alle inzenders voor hun mooie, creatieve en heerlijke gerechten.

Deelnemers
Deelnemers aan het foodplein aanstaande zaterdag zijn o.a. Onder de Kersenboom Mill, Grand Café het Centrum Mill, Brouwerijen de Blauwe Knoop en de Stramme Kabouter. Zij zullen zich gezamenlijk presenteren in de kunstzinnige bar van de Peeltuffers uit Wilbertoord. Maar ook zijn er stands van van Welie Stevensbeek, De Barendonck uit Beers, De Valkhoeve Mill, Kers en Zo Sint Hubert, Heldro ijs in samenwerking met Albert Heijn v.d. Ven Mill, Nici Koffie Mill, de Bakplaats Langenboom, groenten en fruit van Verdaasdonk Mill en Van Lith Asperges Mill. Ze werken allemaal samen om te zorgen voor de innerlijke mens op deze kortste nacht van het jaar.

Sfeer
Naast de vele activiteiten in en rondom de kerk van Mill, allemaal georganiseerd door Ontdek Mill, is er dus een heuse smikkel-straat, “Plein
van het Goeie eten”. Sfeervol aangekleed door en met fruitbomen van Fruitbomen-kwekerij van Mil, tuincentrum Den Elsenhof en verlichting van Jac Roijendijk Licht en geluid. Een mooie ambiance dus om de Nacht van een Goei Leven te beleven.

advertentie