Deel dit artikel ‹ Terug

Programma compleet Muziekpark

Geplaatst op: donderdag 7 juni 2018


T. Raumschmiere en Def P ook op Muziekpark 2018

Onlangs werd het programma van het ene podium al bekend en nu komt de organisatie met de artiesten van het andere podium. En dat zijn allemaal artiesten in hoogsteigen persoon welteverstaan. Zoals Duitse electro-dj en hitkanon T. Raumschmiere en nederhoplegende Def P (Osdorp Posse). Electro, techno/house, hiphop en een beetje funk; we hebben het allemaal op Muziekpark.

Het tweede podium doet dus echt niet onder voor het andere. Van achter naar voren: T. Raumschmiere (DE), Will Oirson B2B Lucky Done Gone, Def P met Deegmeester Daan & Das de Rijmmaniak, Engel & Just, Qoqonut, Rawon, DJ Native én Dunne Boef. Met deze toevoegingen is het programma van Muziekpark 2018 compleet.

Muziekpark is het intiemste muziekfestival van Boxmeer in het Weijerpark. Bijzonderheidje dat je wellicht is ontgaan: het is de laatste keer dat dit evenement plaatsvindt. Eenmalige tributebands van het andere podium zijn o.a. odes aan Doe Maar, Nirvana en Normaal. Meer informatie en kaarten à 5 euro te verkrijgen via de website van Muziekpark.

www.muziekpark.nl