Deel dit artikel ‹ Terug

Wellnessboot open voor rondleiding tijdens bedrijvenmarkt Mill

Geplaatst op: donderdag 4 maart 2010


Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april is er in en rond evenementencentrum Fitland in Mill een bedrijvenmarkt te vinden. Naast zo’n 70 bedrijven die zich er fysiek zullen presenteren zijn er ook dansdemonstraties, modeshows en muzikale optredens. Daarnaast is de veel besproken Wellnessboot en het tot hotelsuites omgebouwde vliegtuig open voor rondleidingen. Inschrijven hiervoor kan tijdens de bedrijvenmarkt.

De bedrijvenmarkt zal op vrijdag 16 april om 15.00 uur geopend worden door burgemeester Hans Verheijen. Die dag duurt de bedrijvenmarkt tot 22.00 uur maar live muziek met René en Ilse gaat die avond dan nog even door. Op zaterdag en zondag begint de bedrijvenmarkt met shows om 11.00 uur. Deze duurt op zaterdag 17 april tot 22.00 uur maar vanaf 21.00 uur is er dan ook al een Duitse schlageravond met pullenfeest. Op zondag duurt de bedrijvenmarkt waaraan zo’n 70 bedrijven deelnemen tot 18.00 uur.


De bedrijvenmarkt onder de naam Show en Business is gratis toegankelijk. Alleen voor de Duitse schlageravond op zaterdag 17 april is een kaartverkoop. Zie voor meer informatie zoals openingstijden en een overzicht van deelnemende bedrijven en lokale verenigingen www.showenbusiness.nl en www.bedrijvenmarktmill.nl.

advertentie