Deel dit artikel ‹ Terug

Voetjes van de vloer bij An’t Hoag

Geplaatst op: donderdag 7 juni 2018


Doe-boerderij An’t Hoag is een van de bijzondere locaties van ‘De Nacht van het Goei Leven’ op zaterdagavond 23 juni: de kortste nacht van het jaar. Vanaf 12.00 uur begint ’t Goei Leven op de boerderij waar het leven toch al zo mooi is.
Mart Albers: “We hebben die dag en nacht alles wat wij onder een ‘Goei Leven’ verstaan. Lekker eten en drinken van onze en andere regionale producten, kijken en meedoen met creatieve ambachten en activiteiten en ’s avonds heerlijke live muziek. We willen om 18.00 uur beginnen met de muziek en voor ons zijn rock & roll en blues echt hét ultieme genieten.”

Eight Ball Boppers
“Daarom komen natuurlijk de Eight Ball Boppers, zij staan echt garant voor een avondje swingen.
De Eightball Boppers zijn muzikanten die al vanaf de jaren ’80 actief zijn. Vanaf hun gezamenlijke start zijn ze steeds verder geëvolueerd naar de rockabilly stijl in de trant van Johnny Burnette, Gene Vincent, Johnny Horton, Carl Perkins en Eddie Cochran, terwijl ook het Paladins en Stray Cats repertoire niet vergeten wordt. Deze band komt echt met voetjes van de vloer garantie!”

Blues Around
“Na 21.00 uur schakelen we over naar Blues Around. Want deze muziekstijl laat je toch beseffen: We hebben echt ’n goei leven! Van oorsprong droevige nummers over de zwarte kant van het leven maar vanaf de jarig ’60 is het echt uitgegroeid tot één van de meest veelzijdige muzieksoorten. Blues Around heeft een breed repertoire bestaande uit langzame en snelle nummers met daarin variatie naar stijl en sound die passen bij moderne blues. Slepend of stuwend, ingetogen of ruig, maar altijd lekker!”

Entree tijdens de Nacht van Een Goei Leven is er niet bij An’t Hoag, dus wat houdt je tegen?

“Eight Ball Boppers en Blues Around dat is de perfecte combi van ’t Goei Leven toch? Volgende keer ga ik graag in op het culinaire aanbod en wat we qua activiteiten in petto hebben! Volg je dat mee op onze website bijvoorbeeld?”
www.ant-hoag.nl
advertentie