Deel dit artikel ‹ Terug

Terugblik Winnaar Dr Peelen 2017

Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018


Terugblik winnaar Henk van Os, vvanuit Kunstroute Holthees Smakt

Afgelopen jaar is de Dokter Peelen Cultuurprijs gegaan naar de organisatie van de Kunstroute Holthees Smakt. Henk van Os nam deze dankbaar in ontvangst.

Kunstroute Holthees-Smakt
Door kunst onder te brengen in mooie tuinen, idyllische loodsen en locaties met mooie vergezichten van Holthees en Smakt, worden bewoners volledig betrokken bij de kunstroute. Door toegankelijkheid, brede opzet én de inbreng van educatieve projecten voor kinderen worden kunst én het dorp kunstig aan de man gebracht.

We spraken Henk over wat het met je doet als je de DR Peelen Cultuurprijs wint. “We waren natuurlijk hartstikke blij met deze waardering. Ik heb gemerkt dat je als winnaar van een serieuze cultuurprijs het net iets makkelijker wordt om hier en daar een voetje tussen de deur te krijgen.
Prijzen voor culturele evenementen zijn als sterren voor een restaurant: erkenning voor de chef en zijn entourage en een aanbeveling voor de klanten.
Het is leuk hoor al die aandacht en waardering … maar het schept ook verplichtingen en een verwachtingspatroon … het voert de druk op! Maar we blijven ons best doen om daaraan te blijven voldoen!