Deel dit artikel ‹ Terug

Gratis ruimte voor alle clubs, verenigingen en bedrijven op Zotte Zomer Festival

Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018


Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli is er weer het Zotte Zomer Festival. Dit is een 3-daags durend gratis festival van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. Naast enkele nostalgische attracties, een circus, sfeervolle horeca, eetstands en live muziek, zijn er nog tal van andere activiteiten. Eentje daarvan is op zaterdag 7 en zondag 8 juli de Promotiehoek.
  Promotiehoek Clubs, verenigingen, instellingen en ondernemingen die zich aan het publiek willen presenteren, kunnen hiervoor gratis ruimte reserveren op het Zotte Zomer Festival. Op zaterdag 7 en zondag 8 juli richten zij er namelijk een Promotiehoek in. Iedereen die activiteiten wil promoten, leden wil werven, bestuursleden zoekt of meer aandacht wil voor hun sport en hobby kunnen hier terecht. Maar ook bedrijven die hun diensten en producten onder de aandacht willen brengen van een breed publiek zijn hier meer dan van harte welkom.
Gratis Op zaterdag 7 juli van 14.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 8 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur biedt de organisatie gratis ruimte aan in de Promotiehoek op het Zotte Zomer Festival. Ook diensten en producten kunnen hier gepromoot en verkocht worden, maar consumptieve producten verkopen is in deze Promotiehoek niet toegestaan.
  Ruimte Reserveer de desgewenste ruimte door tijdig contact op te nemen met de organisatie. Telefoon: 0485 - 32 56 34 Mail: info@zottezomer.nl

Organisatie De organisatie van het Zotte Zomer Festival is in handen van een werkgroep binnen het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill. Het Zotte Zomer Festival heeft hierbij steun van Albert Heijn v.d. Ven uit Mill, Ondernemers Collectief Mill, Stichting Activiteiten Mill en de volledige Millse horeca. Zie www.zottezomer.nl voor meer informatie.

Foto Cockie Kremers
advertentie