Deel dit artikel ‹ Terug

Schrijf je tijdig in voor Stoep-, Schuur- en Garageverkoop Mill!

Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018


Op zondag 6 mei 2018 is er op initiatief van Stichting Activiteiten Mill van 11.00 uur tot 16.00 uur opnieuw een Stoep- schuur en garageverkoop. Net als voorgaande jaren kan in de hele gemeente Mill en Sint Hubert gratis worden deelgenomen. Bij de Stoep- en Schuurverkoop bieden particulieren en hobbyisten vanaf de eigen oprit of vanuit de eigen schuur materiaal aan. Deelnemen is gratis.

Hoe het werkt
Stichting Activiteiten Mill (SAM) verzameld de adressen waar op zondag 6 mei 2018 tussen 11.00 uur en 16.00 uur materiaal wordt aangeboden. Dit kan bij particulieren op de oprit zijn, in de schuur of garage. Maar ook kunnen bijvoorbeeld buurtbewoners gezamenlijk de spullen aanbieden op een pleintje of ander terrein. Bij het aanmelden kan men in een korte omschrijving aangeven wat er zoal wordt aangeboden. Hoe meer deelnemers in een straat of buurt, hoe meer belangstellende kopers er te verwachten zijn. Informeer bij belangstelling dus ook of andere buurtgenoten deel willen nemen en maak er gezamenlijk een leuke verkoopdag van.

Deelnemende adressen en de korte omschrijving publiceert SAM op internet en o.a. in De Neije Krant van dinsdag 1 mei 2018. Belangstellende kopers kunnen vervolgens op zondag 6 mei met de lijst adressen in de hand hun ronde maken. Deelnemers wordt ook gevraagd hun verkoopadres te versieren met o.a. ballonnen, zodat ook zo te zien is wie er deelnemer is.
Reserveer zondag 6 mei 2018 alvast in de agenda en sla je slag! Aanmelden als deelnemer kan tot vrijdag 27 april 2018 via info@uitinmill.nl en
telefonisch via Corné Kremers op tel. 0485-325634. 

Meer
Stichting Activiteiten Mill is initiator, organisator en medeorganisator van tal van activiteiten en evenementen in de gemeente Mill en Sint Hubert. Meer weten over deze activiteiten of contact opnemen met SAM? Check dan de website www.beleefhetinmill.nl
advertentie