Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste editie Muziekpark

Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018


Het kleurrijke festival Muziekpark, zaterdag 11 augustus 2018, wordt dit jaar voor de laatste keer gehouden. Na 9 edities stopt Muziekpark, zo laat de organisatie weten. Na vele hoogtepunten is het zover om Muziekpark achter te laten en verder te gaan met andere/nieuwe avonturen in het leven.

Ondanks dat de editie van 2018 nog moet plaatsvinden rijst toch al de vraag wat de organisatie voor de toekomst nog in petto heeft. “Daar zijn we nog helemaal niet mee bezig. We richten ons nu nog volledig op de editie van zaterdag 11 augustus", aldus de organisatie "We kunnen alleen maar zeggen dat iedereen die nog eens flink wil Muziekparken de editie van 2018 niet mag overslaan."

Het Weijerpark blijft met al haar fabelachtige flora en fauna de perfecte plek om Muziekpark op een bijzondere manier met elkaar te beleven. We zijn blij dat we deze unieke locatie kunnen gebruiken van de gemeente Boxmeer.

We kijken vol trots terug op evenementen als Feestje aan de Gracht, Volt Rocks Out en straks dus ook op Muziekpark. We zijn altijd op allerlei fronten in ontwikkeling. Dat houdt het spannend en leuk. Zo nu en dan de focus verleggen en ingrijpende beslissingen nemen hoort daarbij.

Als organisatie staan we altijd voor kwaliteit, creativiteit en gezelligheid. De liefde die erin wordt gestopt kunnen we nog lang koesteren door te zien wat ons allemaal gelukt is, zoals vriendschappen die daar zijn geboren. Vrijwilligers die bij ons zijn begonnen en hun talenten verder hebben ontwikkeld en geoefent. De vele trouwe bezoekers, de sponsoren en nog zoveel meer. Het festival stopt maar de mooie herinneringen zullen blijven.

De toekomst van de organisatie ligt weer open, één ding weet de organisatie wel zeker, op zaterdag 11 augustus gaat het helemaal los. We zullen er alles aan doen om van de 9e editie een geweldig laatste succes te maken net zoals alle voorgaande edities.

Meer informatie is te vinden op www.muziekpark.nl