Pruuf de Lente_ Deel dit artikel ‹ Terug

Pruuf de Lente

Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018


Geniet van een smaakvolle tocht door het landschap rondom De Kuilen en schuif aan bij vijf verschillende culinaire gelegenheden om de lente ook te proeven. Pruuf de Lente is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.

Op zondag 25 maart kunt u vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur elk uur starten bij Het Glaslokaal in Langenboom aan uw tocht. De wandeltocht is uitgezet tussen vijf culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt geniet u van de eerste lente-proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen. Bij De Valkhoeve schuift u aan voor een lekker gerechtje om daarna door te reizen naar Onder De Kersenboom, Libre’s Eeterij en Het MoMent. Uiteindelijk eindigt u weer bij het beginpunt Het Glaslokaal. De wandeltocht is bijna 8 KM lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de Lente ontluikt.

Nieuw initiatief
Het idee van deze smaakvolle tocht is ontstaat tijdens een brainstormmiddag van Ontdek Mill. De vijf ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform hebben het idee opgepakt, de koppen bij elkaar gestoken en samen gewerkt om deze eerste keer tot een succes te maken. Mocht dit inderdaad een succes zijn, dan zijn Gerdy Nooijen (Het Glaslokaal), Carolien Geurts van Kessel (De Valkhoeve Mill), Anita van Kraay (Onder de Kersenboom), Sandra van Bergen (Libre’s Eeterij) en Monique Nelson (Het MoMent) zeker van plan om dit event elk seizoen te organiseren.

Reserveren
Heeft u ook zin in een culinaire ontdekkingstocht door Langenboom en Mill? Reserveer vandaag nog uw ticket. Er worden maximaal 100 tickets verkocht, dus wees er op tijd bij. Dieetwensen kunt u bij het reserveren doorgeven. Deelname kost € 35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf De Lente (https://www.facebook.com/pruufdelente) om uw ticket te reserveren. U ontvangt dan per e-mail alle informatie.  
advertentie