Deel dit artikel ‹ Terug

Bijna 70 bedrijven op Millse bedrijvenmarkt 2010

Geplaatst op: donderdag 18 februari 2010


Zelfs wasmachine te winnen op bedrijvenmarkt in Mill

Nog tot 1 maart kunnen bedrijven zich aanmelden voor deelname aan de bedrijvenmarkt Show en Business in Mill. Mar nu al staat de teller op bijna 70 bedrijven die zich fysiek zullen presenteren. Dit alles op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april in en rond evenementencentrum Fitland in Mill. Deze bedrijvenmarkt met shows, dans, muziek en entertainment voor groot en klein is gratis toegankelijk.

Naast bedrijven zijn er ook diverse verenigingen die deze bedrijvenmarkt aangrijpen om hun activiteiten te promoten. Ook zijn er verenigingen die een activiteit gaan doen om hun kas te spekken en nieuwe leden te werven. Bij een van de spelonderdelen tijdens Show en Business is zelf een wasmachine te winnen van Haku witgoed uit Schaijk. Deelname is voor verenigingen (zolang er ruimte is) helemaal gratis.

Wilt u meer informatie? Surf dan naar www.bedrijvenmarktmill .nl of www.showenbusiness.nl. Telefonisch kunt u contact opnemen met de organisatie (Corné Kremers) via tel. 0485-325634 of tel. 06-10838612.