Deel dit artikel ‹ Terug

Statiegeldactie door Cheerleaders

Geplaatst op: donderdag 1 februari 2018


Partisans Athletics is de cheerleading vereniging in Boxmeer en omgeving met diverse teams voor jongens en meisjes die op semi-professioneel niveau hun sport beoefenen. Hierbij zijn zij al meermalen Nederlands kampioen geworden. Om aan internationale wedstrijden mee te kunnen doen houden zij zaterdag 17 februari aanstaande een statiegeldactie. Van de opbrengst willen zij de deelname (tijdens het Pinksterweekend 2018) aan het open Europees Cheerleading Kampioenschap in Moviepark Bottop bekostigen.

Op zaterdag 17 februari aanstaande zullen de leden tussen ca. 10.00 en 16.00 uur bij de Jumbo Walraven in Boxmeer staan. Ook gaan zij diverse straten door om uw statiegeldflessen op te halen. Heeft u geen lege flessen dan mag een gelddonatie natuurlijk ook altijd.
De leden mogen al vanaf 1 februari flessen of kratten inzamelen in hun buurt. Sander Graat Uw Topslijter en Jumbo Walraven zijn hoofdsponsors van deze actie.

Helpt u ook mee om Partisans Athletics naar het Elite Cheerleading Kampioenschap te laten gaan? Verzamel dan uw lege statiegeldflessen/lege kratten voor ons!
Alvast ontzettend bedankt namens alle leden van Partisans Athletics uit Boxmeer.

Kijk ook op www.cheerleadersboxmeer.com en volg ook onze acties op Facebook, Snapchat en Instagram!