Deel dit artikel ‹ Terug

Dutch Eagles bij de Schouwburg Cuijk!

Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018


Steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles.

Ze verkochten in Nederland alleen al meer dan 300.000 kaarten en hebben een gestaag groeiende schare trouwe fans, maar het schijnt dat er nog steeds mensen zijn die niet weten wie de Dutch Eagles zijn… 

Ruim 40 jaar na dato staat de authentieke muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd recht overeind. De Dutch Eagles zijn inmiddels tot ver buiten onze grenzen de onbetwiste ultieme vertolkers van dit muziekgenre en het tijdperk. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar schijnbaar moeiteloos tot leven.

Leo Blokhuis schreef al dat de Dutch Eagles live de 'echte' Eagles voorbijgaan. De Dutch Eagles zijn dan ook veel meer dan 'the next best thing', ze zijn de beste muzikale reisgids die u zich kunt wensen.
Laat u meeslepen in een avond met superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit door de beste live band van Nederland.

Grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen, met weergaloze precisie, exact klinkend zoals u gewend bent en springlevend gebracht. De Dutch Eagles slaan hun vleugels weer wat verder uit. Take a seat, and come fly like an Eagle...
 
Dutch Eagles: Arto Boyadjian, Dennis Allaert, Jaco van der Steen, Ruben van Mastrigt, André Kemp en Dennis Wind

Uit de pers:
‘Als ‘Hotel California’ wordt ingezet, klinkt dat net zo meeslepend als je gewend bent van het origineel. Voor een coverband is dat het grootste compliment.’ (Leidsch Dagblad)
‘Perfect. (...) Hun no-nonsense aanpak is zo goed, dat als je je ogen sluit je gewoon The Eagles hoort.’ (Haarlems Dagblad)


Schouwburg Cuijk
Vr 26 januari, 20.15 uur
24 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.dutcheagles.com

Het concert is zo goed als uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele losse plaatsen verkrijgbaar
advertentie