Deel dit artikel ‹ Terug

Bourgondische deelnemers Langenboms Buuten gezocht

Geplaatst op: dinsdag 2 januari 2018


LANGENBOOM – Na zeven succesvolle edities vindt op zondag 20 mei 2018 - Eerste Pinksterdag - op het terrein van De Hinde, gelegen aan de Rogstraat 17 te Langenboom, Langenboms Buuten plaats.

De opzet van het jaarlijkse evenement is wel gewijzigd. In 2018 wordt op Langenboms Buuten bourgondische genieten gecombineerd met live muziek met lokale bands. De organisatie zoekt daarom geen deelnemers voor marktkramen gevuld met verkoopwaar, maar ze nodigen ondernemers en hobbyisten uit om met etenswaren op het veld te staan. Denk hierbij aan het vers bereiden van broodjes, soep, hamburgers, pizza’s enzovoort, maar ook de verkoop van jam, honing, groenten, fruit, kaas en producten die met bourgondische genieten te maken hebben.

Dus bent u een vereniging, hobbyist of bedrijf die een dienst of product aanbiedt welke past binnen de bourgondische sfeer past, meldt u zich dan aan via de website www.langenbomsbuuten.nl of stuur een e-mail naar info@langenbomsbuuten.nl.

De achtste editie van Langenboms Buuten vindt plaats op zondag 20 mei en start om 14:00 uur tot 20:00 uur. Het parkeren en de entree zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.langenbomsbuuten.nl.
advertentie