Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw in het Land van Cuijk; Spannende Escape Room!

Geplaatst op: dinsdag 19 december 2017


Escape Rooms je hebt er vast wel van gehoord, het is een razend populair reallife spel wat nog steeds in opmars is in Nederland. Sinds kort kan men ook in het Land van Cuijk het hart ophalen en wel bij Groepsaccommodatie de Vilt in Beugen.

Bij een Escape Room zit je opgesloten in een ruimte en moet je de uitweg zien te vinden via puzzels en raadsels. Net als bij de meeste Escape Rooms is ook bij de Vilt de uitgang te vinden in een gemiddelde tijd van een uur. Wil je de snelste tijd neerzetten? Dan moet je goed nadenken over je team. Want samenwerken is in elke Escape Room een vereiste wil je er op tijd uitkomen.

Happen en ontsnappen
'Het werken in teamverband en samen het doel bereiken vind ik leuk van dit spelprincipe. Ik hou zelf ook erg van samenwerken en heb daarom met André van Eethuis Het Posthuis in Beugen een mooi drie gangen diner dat we aanbieden in combinatie met de Escape Room.
Want ben je er binnen de tijd uit gekomen dan is het leuk om dat te vieren! Dit diner kun je dan gezellig samen eten in de sfeervolle gezamenlijke ruimte van Groepsaccommodatie De Vilt die dan voor jullie privé wordt gereserveerd of lekker aanschuiven bij restaurant het Posthuis in Beugen.
Het minimale aantal deelnemers bedraagt 6 personen en er kunnen maximaal tien personen tegelijk naar binnen. Natuurlijk is het ook spannend om in teams te strijden en om beurten naar binnen te gaan om te kijken wie er de snelste tijd neer zet. Durf jij het aan?

Happen & ontsnappen: Escape Room met drie gangen diner kost €25,- per persoon.

Reserveren of meer weten?
groepsaccommodatiedevilt.nl