Deel dit artikel ‹ Terug

20e Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen - doe mee of kom kijken

Geplaatst op: dinsdag 19 december 2017


Op maandag 1 januari 2018 zal er om 14.00 uur voor de 20e keer een Nieuwjaarsduik zijn in natuurgebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Deze duik heeft opnieuw het predicaat Unox Nieuwjaarsduik gekregen. Dit predicaat krijgen duiken die aan een aantal criteria voldoen. Ook de duik in de Kuilen voldoet hier al een aantal jaren aan, waardoor zij hun duik officieel een Unox Nieuwjaarsduik mogen noemen. Dit wil o.a. zeggen dat er de bekende Unox mutsen zijn voor alle deelnemers en er ook gratis Unox erwtensoep verkrijgbaar zal zijn.

Record
Op 1 januari 2016 kon Stichting Activiteiten Mill een record noteren. Want niet alleen waren er met ruim 300 deelnemers meer duikers dan ooit, maar ook trok het evenement met ruim 1000 toeschouwers een record aantal bezoekers. Bij de duik van 1 januari 2017 waren er met ruim 200 duikers minder helden dan tijdens het recordjaar. Dat kwam door de temperatuur die rond het vriespunt lag maar door de wind nog kouder aanvoelde.

Organisatie

Stichting Activiteiten Mill organiseert deze Unox Nieuwjaarsduijk. Maar hierbij hebben zij hulp en ondersteuning van diverse partijen. Zo wordt deze
Unox Nieuwjaarsduik mede mogelijk gemaakt door de sponsoring en medewerking van Festa, de Verhuurschuur, HaBe Opleidingen, de Ram Recreatie, de Seadevils, reddingsbrigade Erica, gebroeders Regter en Unox.

Reserveer

Reserveer deze datum alvast in de agenda en doe mee aan of kom kijken naar deze Unox Nieuwjaarsduik. Het prachtige natuur- en recreatiegebied de Kuilen is naast een prima locatie voor een frisse duik het nieuwe jaar in, ook een perfecte ambiance om elkaar het beste te wensen voor 2017. Deelname en toegang zijn uiteraard helemaal gratis!

Facebook

De Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen in Mill - Langenboom heeft ook een eigen Facebookpagina. Like deze en nodig al je kennissen uit ook mee te duiken! Zie voor meer informatie over Stichting Activiteiten Mill ook www.beleefhetinmill.nl

foto Cockie Kremers

advertentie