Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer voor kofferbakverkoop tijdens koninginnedag in Mill

Geplaatst op: donderdag 11 februari 2010


Tijdens de Koninginnefeesten in het centrum van Mill zijn er op 30 april tal van activiteiten te vinden. Zo beginnen deze feesten om half acht met dauwtrappen door muziekvereniging Sint Willibrord, is er aansluitend een koninginnedag ontbijt, zijn er activiteiten van Stichting Kinderfeesten en is er veel muziek. Maar ook is er een Kofferbakverkoop waarvoor u nu al ruimte kunt reserveren.

De Kofferbakverkoop wordt georganiseerd door buurtvereniging de Molenheide en is op Koninginnedag te vinden in het centrum van Mill. Dit alles vanaf half tien en deze gaat door tot drie uur. Wellicht wilt u na het opruimen van de zolder, kelder, schuur of wat dan ook overtollige zaken verkopen? Reserveer dan nu ruimte voor deze Kofferbakverkoop in Mill.
De kosten bedragen:
Auto 10,00 euro
Bus 15,00 euro
Auto met aanhanger 17,50 euro
Bus met aanhanger 20,00 euro
Het verkopen van nieuwe of consumptieve producten is tijdens deze Kofferbakverkoop op vrijdag 30 april in Mill niet toegestaan.

Aanmelden voor de Kofferbakverkoop tijdens de Koninginnefeesten kan via het secretariaat van BV de Molenheide: René Teunesen op tel. 06-10432778. Ook door een mailtje te sturen kunt u zich aanmelden en krijgt u het reglement voor deelname toegestuurd. Mail daarvoor naar info@kofferbakverkoopmill.nl.  Op de website www.kofferbakverkoopmill.nl  en www.koninginnefeesten.nl  is meer informatie te vinden rond de Koninginnefeesten 2010.
advertentie