Deel dit artikel ‹ Terug

Aanmelden Ondernemersprijs Mill & Sint Hubert

Geplaatst op: woensdag 18 oktober 2017


Aanmelden kandidaten voor Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 nog mogelijk

Nog tot zaterdag 28 oktober kan iedereen ondernemers uit Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord nomineren voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017. Het kan een ondernemer zijn die in deze gemeente actief is, maar ook een ondernemer zijn die wel in de gemeente Mill en Sint Hubert woont, maar elders een onderneming heeft of zijn/haar werkzaamheden uitvoert. Op de Dag van de ondernemer, vrijdag 17 november zal tijdens een extra radio-uitzending van de Lokale Omroep Mill de winnaar bekend gemaakt worden. Wethouder Jos van den Boogaart zal die dag op pad gaan om de winnende ondernemer te verrassen.

Nominaties
Iedereen kan tot zaterdag 28 oktober een ondernemer uit de gemeente Mill en Sint Hubert nomineren. Dus vindt men een ondernemer erg origineel, ondernemend, enthousiast, doet hij of zij net wat meer dan dat men kan verwachten of is er een ondernemer die eens extra in het zonnetje gezet moet worden, laat het dan z.s.m. weten. Hiervoor kan men een mailtje sturen met ook een toelichting waarom juist deze ondernemer de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 zou verdienen. Stuur deze mail naar redactie@deneijekrant.nl of per post naar Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill.

Jury
Op zondag 29 oktober worden de 10 meest genomineerde en best beargumenteerde ondernemers bekend gemaakt. Deze 10 ondernemers komen vervolgens in een online poll te staan op inmill.nl waar vervolgens iedereen een stem uit kan brengen. Deze uitslag telt als 1 stem mee. Ook is er een deskundige jury, bestaande uit wat ondernemers die ook hun punten zullen geven. Op vrijdag 17 november zal dan vervolgens de winnaar bekend worden.

Prijsvraag

In de aanloop naar de Dag van de ondernemer zal in De Neije Krant ook een prijsvraag verschijnen, waarmee iedereen kans maakt op leuke prijzen. De winnaars hiervan worden tijdens het speciale radioprogramma van de L.O.M. op vrijdag 17 november bekend gemaakt.

Dank
Deze Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Ontdek Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, Lokale Omroep Mill, De Neije Krant en inmill.nl.

Foto: Vorig jaar ging de Ondernemersprijs Mill en Sint Hubert opnieuw naar Minten en Van der Steijn