Deel dit artikel ‹ Terug

Guido Weijers De Oudejaarsconference

Geplaatst op: dinsdag 19 september 2017


Guido Weijers neemt je, soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies, mee door 2017. Op topsnelheid observeert hij het jaar, trekt het uit elkaar, ontleedt het en geeft er een nieuwe frisse draai aan. Filosofisch, intelligent, maar ook met de botte bijl. Weijers fileert 2017 tot 90 minuten vlijmscherpe humor. Dat wordt weer schaamteloos hard lachen en gieren om de gebeurtenissen van het afgelopen jaar!

Schouwburg Cuijk
Vr 29 & za 30 september, 20.15 uur
Beide voorstellingen zijn uitverkocht!

Wie is Guido?
Guido is onafhankelijk, experimenteel en non-conformistisch.
Weijers eet vlees noch vis. Hij wil niet bijdragen aan de zieke bio-industrie. Guido is agnost. Iedereen mag geloven wat hij wil en hijzelf gelooft in Darwin.
Guido vindt ‘leven’ belangrijker dan ‘geld’ en ‘het behoud van de aarde’ belangrijker dan ‘een groeiende economie’.
Hij maakt ook nog grapjes in het theater en dan komen er mensen lachen. Zijn shows waren te zien bij de VARA, SBS, de KRO en RTL4.

Geen kaartje kunnen bemachtigen voor De Oudejaarsconference 2017?
Niet getreurd… Guido komt in maart weer terug naar Cuijk, met zijn ‘Masterclass geluk’ (geen cabaret, wel met veel humor)

Guido Weijers presenteert:
De wetenschappelijke kant van geluk in MASTERCLASS GELUK

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’.

Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happines’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

Iedereen die Guido eerder in het theater zag, kent z'n filosofische kant.
Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen ‘cabaret’! Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

Ook op jacht naar meer geluk?
Wees er dan snel bij!

Schouwburg Cuijk
Do 8 maart, 20.15 uur
27,75 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.guidoweijers.nl

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan
advertentie