Deel dit artikel ‹ Terug

Theater Kleinkunst speelt Helden 1.0 in Myllesweerd

Geplaatst op: maandag 18 september 2017


Theater Kleinkunst is een theaterwerkplaats die al ruim 15 jaar werkt met acteurs met een verstandelijke beperking. Zij maken artistiek verantwoorde producties voor een breed publiek, volop gebruik makend van de authentieke eigenschappen van de acteurs, die door pers en publiek als een verrijking van het bestaande kunstaanbod worden gezien. Op zondagmiddag 8 oktober staat dit gezelschap met hun voorstelling om 15.00 uur in Theater Myllesweerd in Mill.

Voor het seizoen 2017-2018 komt Theater Kleinkunst met een nieuwe voorstelling op de planken ‘Helden 1.0’. Deze voorstelling gaat over een familie, over zorgen voor elkaar, over kwetsbaarheid, over de moed hebben om door te gaan, over dromen, hoop en toekomst waar plaats is voor ons allemaal. Door ons mee te nemen in hun spel en hun dromen, ontdekken we (opnieuw) onze eigen wereld… Subtiel en indringend theater dat op de grenzen danst en stoeit met onze menselijkheid.

De regie van deze voorstelling is in handen van Kitty Korebrits. De livemuziek wordt verzorgd door Bart lommen. Hiervoor is Theater Kleinkunst een bijzondere samenwerking aangegaan met de Muzikantine uit Horst.

De voorstelling Helden 1.0 is te zien op zondag 8 oktober om 15.00 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets kosten 12,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Deze tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd en online op stoelnummer te reserveren via de rubriek Theater op www.myllesweerd.nl
advertentie