Deel dit artikel ‹ Terug

Nog tot zondag 24 september aanmelden voor Zuuk ut mar uut 2017

Geplaatst op: maandag 18 september 2017


Teams die op zaterdagavond 7 oktober deel willen nemen aan de 2e Millse dorpsquiz Zuuk ut mar uut hebben nog een paar dagen de tijd zich aan te melden. Want zondag 24 september sluit de inschrijving. Teams kunnen zich aanmelden door een mailtje met teamnaam, contactpersoon, adres en telefoonnummer te mailen naar info@uitinmill.nl. De organisatie (Stichting Activiteiten Mill) geeft het advies om een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan. Dan is het te doen om binnen de beschikbare tijd alle vragen en opdrachten te verwerken. Deelnemen kost 10,00 euro per team.

7 oktober
Op zaterdagavond 7 oktober kan van elk team een vertegenwoordiger de map met vragen en opdrachten ophalen. Dit kan tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij café zaal ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill. Daar is die avond ook de geheime opdracht en tevens dient men daar uiterlijk 23.30 uur de map weer in te leveren. Daarna kan men bij ’t Heike nog napraten en borrelen.

Rubrieken
Zuuk ut mar uut bestaat uit diverse rubrieken. Dat zijn dit keer:
1. Mill van Toen
2. De straat op
3. Actueel
4. Oranje
5. Muziek
6. Sport
7. Eten/drinken
8 Millse minsen
9. De wereld rond
10. Creabea
11. Geheime opdracht

Feestavond
De feestavond en prijsuitreiking is op vrijdag 13 oktober bij café zaal Libre aan de Langenboomseweg in Mill. De muzikale omlijsting die avond is in handen van Ilse en Conny. Alle deelnemers zijn hier van harte welkom en uiteraard is de toegang helemaal gratis.

Meer

Kijk voor meer informatie over Zuuk ut mar uut en alle andere activiteiten van Stichting Activiteiten Mill op www.beleefhetinmill.nl