Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw Halloweentochten in Mill - nieuwe routes

Geplaatst op: maandag 18 september 2017


Op zaterdagavond 4 november zijn er weer Halloweentochten in Mill. Deze worden georganiseerd door Scouting Mill met steun van het Ondernemers Collectief Mill. Maar na 3 jaar routes in en rond het Millse centrum gedaan te hebben, verplaatsen zij dit jaar de tochten naar Mill-west en de Brugse Berg. De tochten starten en eindigen bij wijkaccommodatie de Wester. Vanaf 17.30 uur is er een tocht voor de kleinere kinderen en voor degene met wat lef is er een engere tocht vanaf 19.30 uur.

Hulp
Op dit moment is de organisatie de 2 tochten aan het uitzetten. Bij de Halloweentocht voor kleinere deelnemers is men op zoek naar adressen waar de kinderen in het kader van tricks and treats aan mogen bellen. Dit om dan wat lekkers te krijgen. Voor de engere tocht kunnen bewoners van Mill-west en de Brugse Berg zich ook aanmelden als men een griezelpost in wil richten. De organisatie gaat dan proberen de routes hierop aan te passen. Maar ook belangstellenden van buiten Mill-west en de Brugse Berg kunnen zich melden als zij graag die avond een griezelpost willen verzorgen. Hier zal dan een passende plaats voor gezocht worden.

Deelnemen
Gratis aanmelden om deel te nemen aan een van deze 2 tochten is ook nu al mogelijk. De tocht voor kleinere kinderen (t/m groep 5) start vanaf 17.30 uur. In groepjes zullen de kinderen (verkleden is extra leuk) die avond elke 5 minuten vanuit de Wester vertrekken. Let op, zorg zelf voor begeleiding door een volwassene. De engere Halloweentocht start vanaf 19.30 uur. Elke 10 minuten vertrekt er een groepje voor een tocht van zo’n 6 kilometer griezelen, gillen en schrikken. Ook hierbij geldt, zorg zelf voor begeleiding door een volwassene.

Aanmelden
Belangstellenden die deze avond een griezelpost willen verzorgen of die als tricks and treats adres deel willen nemen kunnen zich melden bij de organisatie. Ook deelnemers aan deze Halloweentochten kunnen zich al aanmelden. Mail naar info@ocmill.nl of bel tel. 0485-325634.

Deelnemen is gratis en op eigen risico.