Vrijdag en Sandifort in De Weijer_ Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijdag en Sandifort in De Weijer

Geplaatst op: dinsdag 12 september 2017


Op woensdag 27 september staat er een genadeloos grappig duo in De Weijer, met een genadeloos goed ontvangen voorstelling. Remko Vrijdag en Martine Sandifort! De show is genomineerd voor de poelifinario als beste cabaretvoorstelling 2017 en de organisatie is dan ook heel erg trots dat Vrijdag vs. Sandifort in het kleine theater De Weijer staat.

Programmeur Wieke Vrijhoef: “Normaal gesproken staan hier try-outs van grote namen, maar dit is gewoon een voorstelling die af is, en hóe. De show is door alle recensenten geweldig goed ontvangen!”

Remko Vrijdag is ook bekend van De Vliegende Panters en Martine stond voorheen in het theater met Alex Klaassen, maar je zult de twee vooral kennen van hun typetjes bij o.a. De Wereld Draait Door. En ja, die typeringen zijn zo mogelijk nóg beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo’n genadeloos transformatietalent beschikt. Want Sandifort is dus ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis.
En Remko Vrijdag is daarnaast beter bekend als Mark Rutte, Twan Huys en Marco Borsato. Eigenlijk is het een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn!
Rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig: deze voorstelling wil je niet missen!

Woensdag 27 september om 20:15 uur, ticket €19,50 via www.deweijer.nl
advertentie