Deel dit artikel ‹ Terug

De Metworst organiseert zomeropstapmiddag voor potentiƫle leden en ruiters

Geplaatst op: maandag 11 september 2017


Boxmeer – Vereniging ‘De Metworst’ organiseert op zaterdag 23 september weer de ‘zomer-opstapmiddag’ voor potentiële leden en ruiters die (ooit) mee willen doen aan de Metworstrennen. Op deze manier kan in een ongedwongen sfeer en op een rustige manier kennis gemaakt worden met Vereniging ‘De Metworst’ en het gevoel als aankomend Metworstruiter vanaf de rug van één van de aanwezige pony’s en paarden ervaren worden.

Ervaren Metworstruiters en –leden zijn tijdens deze middag aanwezig. Zij zullen jong en oud uitleg geven over hoe je lid kunt worden van deze mooie vereniging en toelichten waar je aan moet voldoen om (ooit) als jonggezel aan de Metworstrennen te mogen deelnemen. Diverse pony’s en paarden staan klaar om je onder deskundige begeleiding een gratis proefritje te laten maken. Aanmelden kan, maar is niet verplicht, en jongens en meisjes van alle leeftijden zijn welkom! Kleinere kinderen kunnen ook een ritje maken.

De opstapmiddag wordt op zaterdag 23 september van 14.00u tot 16.00u op het oefenterrein van ‘Paard en Pony Vereniging Boxmeer’ georganiseerd. Het adres is: Parallelweg, 5831 RE Boxmeer.

Wil je je aanmelden voor deze middag of lid worden van de Vereniging, neem dan contact op via dit emailadres: secretariaat@metworst.nl

Website
www.metworst.nl/