Deel dit artikel ‹ Terug

Brabantse muziek en informatie van vroeger in Theater Myllesweerd, 1 september.

Geplaatst op: zondag 27 augustus 2017


Aanstaande vrijdagmiddag 1 september staat Brabantse muziek en informatie over vroeger centraal in Theater Myllesweerd in Mill. Vanaf 13.30 uur zal Lya de Haas samen met Hennie Korsten er diverse nummers zingen en Hub Verstraaten duikt in de Millse geschiedenis. Deze gratis toegankelijke middag wordt georganiseerd in het kader van 5 jaar Myllesweerd. Alle beschikbare kaartjes voor deze middag zijn ondertussen weg.

Lya de Haas
De Brabantse Lya de Haas behoeft bij de echte liefhebber van dialectmuziek weinig introductie. Het nummer Ons lieve vrouwke is ongetwijfeld haar bekendste nummer en is te horen bij zowel trouwerijen als uitvaarten. Maar ook op de echte Brabantse middagen en avonden mag dat nummer niet ontbreken. Lya zal op vrijdagmiddag 1 september samen met Hennie Korsten in Myllesweerd ook zeker dat nummer live spelen en zingen, maar daarnaast nog heel wat andere nummers uit haar grote Brabantse repertoire.
Naast Brabantse muziek is er deze middag ook informatie over Mill van vroeger. Hiervoor zal Hub Verstraaten in de Millse geschiedenis duiken en aan de hand van beelden Mill van vroeger laten herleven.

Meer weten over de film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Like de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter en check www.myllesweerd.nl 
advertentie